Ontdek Mind- en Lifestyle Boeken

Over Lire La Vie

Je verlangt naar een zinvol leven, waarin je voldoening voelt, eindeloos kunt liefhebben er echt toe doet. Een mooi leven waarin je bruist van de energie, gelukkig en creatief bent. Wij van Lire La Vie voorzien in dit verlangen met een breed aanbod aan boeken over gezondheid, psychologie en spiritualiteit. Wij zijn blij dat je ons gevonden hebt want wij verrijken je leven graag met diepgang en geluk.  

Lire La Vie is de opvolger van de site Boekenstand en is uitgebreid met interessante belangrijke thema's zoals voeding, reizen en creatieve expressie.  

Je bent bij Lire La Vie altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste Mind- en Lifestyle boeken.
Iedere dag opnieuw geven wij je inspiratie en houden je met plezier op de hoogte.
Onze boeken zijn voor lezers die een brug willen slaan tussen hoofd en hart, tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Ze geven je leven energie en gaan ergens over.  

Bij Lire La Vie zijn we nieuwsgierig, kritisch en leergierig. Wij houden van het speuren naar en verkopen van waardevolle boeken. Dit gevoel is onze katalysator. Je wilt altijd op de hoogte zijn van de nieuwste boeken van Lire La Vie, want:  

-Lezen geeft je energie
-Lezen verbindt je met je kern
-Lezen maakt je wereld groter  

Ge´nteresseerd? Neem contact met ons op: info@lirelavie.nl
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  

'Ik geloof dat we allemaal in staat zijn de veranderen en te verbeteren. Boeken van Lire La Vie helpen ons hierbij. Want eigenlijk is alles mogelijk wanner je nieuwsgierig blijft.'' ľ Anna Jongert oprichtster Lire La Vie